شیرینی لوز
لوز بدون قند
پولکی بدون قند
سوهان گزی
گز بدون قند
گز سنتی

محصـولات مـا

پرفروش ترین محصـولات

مقالات اخیر

مقالات

انواع گز

انواع گز اعمال هر تغییر کوچک در فرایند تهیه …

بیشتر بخوانید ←
مقالات

تاریخچه گز

گز سوغات اصلی اصفهان بوده، به همین مناسبت، ۲۶ …

بیشتر بخوانید ←
مقالات

تولید شیرینی لوز نارگیلی سنتی به روش‌های نوین با استفاده از جلبک اسپیرولینا و قند خالص گیاه استویا

در این مقاله، فرآیند تولید یک نوع شیرینی سنتی با نام لوز نارگیلی با استفاده از روش‌های نوین بررسی شده است. در این فرآیند، شکر و گلوکز که بافت دهنده و حجم دهنده اصلی و از ترکیبات اصلی محصول میباشد،حذف شده و جایگزینی مناسب برای آن‌ها با استفاده از ایزومالت، مالتیتول و فیبر صورت گرفته است. همچنین، قند خالص گیاه استویا به عنوان جایگزین شیرین کننده استفاده شده است. برای افزایش ارزش غذایی و غنی سازی محصول، جلبکی به نام اسپیرولینا که ارزش غذایی بسیار بالایی دارد و به دلیل وجود رنگدانه کلروفیل و فایکوسیانین سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدان هست در این شیرینی یا اصطلاحا این محصول استفاده شده و همچنین درصدی اینولین برای ایجاد افزایش خاصیت پریبیوتیک (کمک زیستیار)به محصول اضافه شده است.

بیشتر بخوانید ←
Shopping Cart