محصـولات مـا
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
پرفروش ترین محصـولات
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
-
مشاهده سریعافزودن به سبد خرید
مقالات اخیر
تولید شیرینی لوز نارگیلی سنتی به روشهای نوین با استفاده از جلبک اسپیرولینا و قند خالص گیاه استویا
1403-03-06
در این مقاله، فرآیند تولید یک نوع شیرینی سنتی با نام لوز نارگیلی با استفاده از روشهای نوین بررسی شده است. در این فرآیند، شکر و گلوکز که بافت دهنده و حجم دهنده اصلی و از ترکیبات اصلی محصول میباشد،حذف شده و جایگزینی مناسب برای آنها با استفاده از ایزومالت، مالتیتول و فیبر صورت گرفته است. همچنین، قند خالص گیاه استویا به عنوان جایگزین شیرین کننده استفاده شده است. برای افزایش ارزش غذایی و غنی سازی محصول، جلبکی به نام اسپیرولینا که ارزش غذایی بسیار بالایی دارد و به دلیل وجود رنگدانه کلروفیل و فایکوسیانین سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدان هست در این شیرینی یا اصطلاحا این محصول استفاده شده و همچنین درصدی اینولین برای ایجاد افزایش خاصیت پریبیوتیک (کمک زیستیار)به محصول اضافه شده است.