24 نوامبر مقالات درباره گیاه استویا و فرامنش 2024-11-24 توسط فرامنش 0 دیدگاه استویا: شیرینکننده طبیعی و سالم استویا، گیاهی بومی آمریکای جنوبی است که به دلیل برگهای شیرینش شهرت... ادامه مطلب
17 نوامبر مقالات اسپیرولینا؛ ابرغذایی سبز و کاربردهای آن در صنعت مواد غذایی 2024-11-17 توسط فرامنش 0 دیدگاه مقدمه اسپیرولینا یک جلبک سبز-آبی است که بهعنوان یکی از غنیترین منابع غذایی طبیعی شناخته میشود. ا... ادامه مطلب
17 نوامبر مقالات تاریخچه گز اصفهان؛ شیرینی اصیل ایرانی با قدمتی کهن 2024-11-17 توسط فرامنش 0 دیدگاه گز اصفهان یکی از نمادهای فرهنگی و تاریخی ایران بهشمار میرود که ریشه در تاریخ و سنتهای این سرزمین ... ادامه مطلب